Tips en ideeŽn

De veelzijdigheid van Tenerife

Veel toeristen geven aan dat Tenerife erg veelzijdig is, dat komt vanwege de verschillende natuur. Je kunt naar het strand, maar er zijn ook bergen die je kunt ontdekken. Het is daarom leuk om op eigen houtje het eiland te verkennen. Er kan ook mee worden gedaan aan een excursie, maar wanneer je de tijd hebt en je wilt op eigen houtje alles verkennen, dan kun je een auto huren en zelf lekker rondtrekken. Vanuit Nederland kun je voordat je naar het eiland vliegt al een auto reserveren en dus huren, maar je kunt ook ter plaatse een auto huren, vraag dan wel even aan de hostess waar je deze het beste kunt huren, de prijzen kunnen nogal variŽren.

Er is zoveel moois te zien op Tenerife. Dit is de reden dat je eens moet kiezen voor een last minute Tenerife. Kom eens zelf tot de ontdekking waarom zoveel toeristen voor dit eiland kiezen. Dit is geen uitzondering, ze vinden het hier mooi, ze temperatuur is goed en de natuur is de moeite waard. Je moet je camera dan ook niet vergeten wanneer je hier naar toe gaat. Neem daarom de tijd om te ontdekken wat een last minute Tenerife je te bieden heeft. Je kunt in het vliegtuig al uitstippelen waar je graag naar toe gaat wanneer je een boek mee hebt genomen over het eiland. Dit is wel een aanrader, je kunt jezelf alvast inlezen en tot de ontdekking komen hoeveel moois er te doen is.

Of je nu alleen gaat of met de kinderen, je kunt hier allemaal veel leuke dingen doen. Het beste kun je van te voren al bedenken wat je allemaal wilt doen. Maak een globale planning, een programma, van wat je graag wilt zien, aan de hand daarvan kun je vaststellen wat het gaat worden. Je hoeft niet je hele reis in te plannen want de kans is groot dat je daar nog wat leuks ziet wat je graag wilt doen. Je kunt winkelen, dolfijnen kijken, lekker aan het strand liggen of de natuur in wanneer je de dieren wilt bekijken. Een jeepsafari is dan een leuke optie, dit kun je van te voren reserveren, vaak via de reisorganisatie of via het hotel. Dit kun je vaak maar beter wel ruim van te voren doen want hier willen veel mensen aan mee doen. Het kan dan ook snel vol zitten, dus bij dag ťťn is het goed om te kijken welke excursies er mogelijk zijn en je hiervoor al meteen aan te melden. Ook het kijken naar de dolfijnen en walvissen is de moeite waard. Je gaat de open zee op, dat is natuurlijk eens wat anders dan zelf zwemmen, aan het strand liggen of lekker winkelen. Grijp deze kans dan ook als je reisgezelschap ook mee wil. Het is een tocht van een paar uur, maar in de zomermaanden is dat heerlijk, een lekker windje en de felle zon, je kunt lekker bruinen op de catamaran, genieten van het uitzicht, mooie fotoís maken en wachten tot de eerste dolfijnen en walvissen zich laten zien.

Tags:

Leave a Reply