Excursie mogelijkheden

Excursie Tenerife

Excursies op Tenerife
Er worden veel excursies aangeboden op Tenerife. Er kan een tocht worden gemaakt metde catamaran. Je kunt dan walvissen en dolfijnen kijken. Dit is voor veel mensen een unieke ervaring. De kans dat je ze tegenkomt is erg groot. Een andere excursie waar je aan deel kunt nemen is de jeepsafari. Maar je kunt ook een dagje naar het Waterpark gaan om lekker te zwemmen en de kinderen te laten genieten.

Waar moet je aan denken bij de excursies op Tenerife?

  • Boek op tijd, want vol is vol. Veel mensen weten wat er allemaal te doen is op het eiland en willen dan ook deelnemen aan de excursies. Boek daarom op tijd zodat je het mooiste snel kunt bekijken en de rest van de vakantie nog vrij bent om lekker aan het strand te liggen en op eigen houtje het eiland te verkennen.
  • Bekijk wat je graag wilt doen en schrijf je daar snel voor in. De mooiste excursies zitten snel vol, er zijn vaak maar een beperkt aantal plaatsen dus het is slim om de eerste vakantiedag meteen te regelen wat je wilt doen. Ontdek daarom de voordelen en bel eventueel naar de hostess om alles alvast vast te leggen zodat zij de plaatsen voor je vrij kan houden bij een excursie. Vraag dan ook meteen de prijzen zodat je het geld klaar kunt leggen wanneer zij het hotel bezoekt. Je kunt het dan meteen afrekenen en je kunt gaan genieten van een heerlijke dag of middag weg.
  • Reserveer via het hotel of de reisorganisatie. Dan weet je zeker dat het goed geregeld is en dat je kwaliteit krijgt voor je geld.
  • Let goed op je spullen. Er kan altijd gestolen worden, dit kan in ieder land, ben er op bedacht en neem maatregelen door je kostbare spullen altijd bij de hand te houden in een tas die je om je nek doet of op een onzichtbare plaats bij je draagt. Laat kostbaarheden niet in je hotel achter, er wordt vaak wel gezegd dat het veilig is, maar de mensen die hier komen poetsen kunnen wel eens wat meenemen en er kan worden ingebroken wanneer je weg bent. Zorg er daarom voor dat je geld en sieraden niet onbeheerd achterlaat om diefstal te voorkomen.
  • - Vergeet je camera niet. Tijdens een excursie kom je vaak op mooie plaatsen en dan is het jammer als je dat niet op beeld vast kunt leggen. De camera is dan ook iets wat je tijdens de vakantie niet kunt missen!
Tags:

Leave a Reply